alla kategorier
EN
6
6

Rotorblåsare med hög temperatur och högt tryck


  • Produktbeskrivning
  • Utrustning
  • Huvudsakliga Specifikationer
  • Särskilda applikationer
  • förfrågan
Produktbeskrivning

HT-serie högtemperatur- och högtrycksfläkt är en produkt som är speciellt utformad för arbetsförhållanden som cirkulationsfläkt i ett slutet system.

För att bibehålla en högre reaktionseffektivitet i sådana system finns det ofta högre temperaturer och tryck i systemet. Eftersom Roots-fläktens huvudmaterial i allmänhet är gjord av gjutjärn kan materialet glödgas eller till och med grafiteras vid hög temperatur, och det finns en dold risk för kroppsexplosion under högt tryck. De allmänna gummitätningarna är benägna att åldras och misslyckas vid höga temperaturer. Samtidigt är lager under höga temperaturer benägna att drabbas av fel på grund av omvandlingen av materialets metallografiska struktur. Dessa villkor föreslog en serie hårda anspråk.

HT Roots-fläkten dedikerad till hög temperatur och högt tryck har speciellt optimerats och förbättrats för ovanstående förhållanden. Föreslog kreativt en öppen typ, vattenkyld integrerad lagerhusstruktur. Den öppna karossen används för att avlasta det höga trycket samtidigt som man undviker överföring av hög temperatur till lagret, och risken för överslag orsakad av läckage av smörjmedlet i växellådan in i kroppen elimineras. Förekomsten av den vattenkylda strukturen ger dubbelt försäkring för lagrets skydd, vilket effektivt förbättrar kroppens stabilitet, förlänger livslängden och minskar temperaturen på hela maskinen.

Samtidigt används HT högtemperatur- och högtrycksfläktar, ett stort antal mekaniska tätningar och PTFE-tätningar för att effektivt undvika defekter hos vanliga gummidelar som misslyckas vid höga temperaturer.

Följande är schematiskt processschema och uppnåelig parameterstandard för HT högtemperatur- och högtrycksfläkt för speciella arbetsförhållanden.Utrustning

● Pumphjulsprofil: unik CONCH-profil med tre blad, liten luftflödespulsering, hög volymetrisk effektivitet, hög effektivitet, energibesparing, låg ljudnivå och mikrovibration;

● Sändningsläge: direktanslutning;

● Inlopp och utlopp: Unik diamantformad inloppsstruktur, jämnt luftintag;

● Växel: Precisionsutrustning med fem nivåer, hög överföringsnoggrannhet, låg ljudnivå;

● Oljetank: enkel / dubbel oljetankstruktur är valfri, flexibel konfiguration;

● Kylning: Allmän vattenkylningsstruktur, speciell cirkulationsvattenkylningsanordning, cirkulerande oljekylanordning är valfria;

● Karosslayout: traditionell layout, kompakt tät typ


Huvudsakliga Specifikationer

◆ Flödeshastighet: 0.6 ~ 713.8 m³ / min;

◆ Höjningstryck: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Tillämplig hastighet: 490/580/730/980 / 1450 RPM;

◆ Maximal temperaturmotstånd: 500 ℃;

◆ Maximalt tryck: 1.2 MPa;

◆ Vattenkylningens omkopplingstemperatur: 90 ℃;


Särskilda applikationer

Obs: Höga temperaturer och höga tryckförhållanden är komplexa och valet är svårt. Kontakta vårt företag i förväg för kommunikation.

HGddGpICTB2F0SDZSHU2Cw

förfrågan