alla kategorier
EN
21
21

Lågspänningsställ med fast metall


  • Produktbeskrivning
  • Utrustning
  • förfrågan
Produktbeskrivning
ModellMärkspänning(V)Märkström(A)Nominell brytström(KA)Nominerad kortvarig motståndström1s (kA)Nominell topp motståndström(KA)
GGD1380En 1000151530
B 600 (630
C 400
GGD2380A 1500 (1600)303063
B 1000
C 600
GGD3380En 31505050105
B 2500
C 2000

kK7okGGITuW9PXyUkamF9w

Utrustning

● Skåpet av GGD-växelströmställare med lågspänningsväxel antar formen av ett allmänt skåp. Stommen svetsas av 8MF kallformat stål. Ramdelarna och de specialstödjande delarna tillverkas och levereras av vårt företag för att säkerställa skåpets noggrannhet och hög kvalitet. Komponenterna i universalskåpet är utformade enligt modulens princip och det finns 20 modulmonteringshål och universalkoefficienten är hög. Kan göra det möjligt för företaget att uppnå förproduktion. Förkorta inte bara produktionscykeln utan förbättrar också arbetseffektiviteten.

● Utformningen av GGD-skåpet tar hänsyn till värmeavledningen under skåpets drift. Det finns olika antal värmeavledningsplatser i skåpets övre och nedre ändar. När de elektriska komponenterna i skåpet värms upp stiger värmen och släpps ut genom den övre slitsen och den kalla vinden tillsätts kontinuerligt i skåpet från den nedre slitsen för att göra det förseglade skåpet själv. upp för att uppnå syftet med värmeavledning.

● Skåpdörren är ansluten till skåpramen med ett roterande gångjärn, lätt att installera och demontera. En bergformad tätningsremsa är inbäddad vid dörrens fällbara kant. Tätningsremsan mellan dörren och ramen har ett visst kompressionsslag när dörren är stängd.

● Instrumentdörren utrustad med elektriska komponenter är ansluten till ramen med flera trådar av mjuk koppartråd. Installationsdelarna i skåpet är anslutna till ramen med den räfflade brickan, och hela skåpet bildar ett komplett jordningsskyddssystem.

● Skåpytan behandlas med elektrostatisk sprutning med hög spänning. Med stark vidhäftning och bra konsistens.

● Skåpets övre lock kan avlägsnas vid behov för att underlätta montering och justering av huvudskenan på plats. Skåpets fyra hörn är utrustade med lyftringar för lyft och frakt.

● Skåpets skyddsnivå är IP30, användarna kan också välja mellan IP20, IP40 enligt kraven i användningsmiljön


förfrågan