alla kategorier
EN
5
5

Pneumatisk transportörblåsare


  • Produktbeskrivning
  • Utrustning
  • Huvudsakliga Specifikationer
  • Särskilda applikationer
  • förfrågan
Produktbeskrivning

De viktigaste användningarna av rotblåsare i den pneumatiska transportindustrin inkluderar: kemisk industri, transport av spannmål, avsvavling och asktransport, cementindustri, pulvertransport etc.

Huvuddraget med pneumatiska transportförhållanden är att fläkten startar och stannar ofta, det ögonblickliga trycket är högt och det kan finnas rörblockering.

AT-serie pneumatisk transport Roots-fläkt har stabil kvalitet, exakt styrningskontroll och mer kraftöverskott av hela maskinen, vilket kan säkerställa en smidig start av fläkten under högtrycksförhållanden och undvika rörblockering; i stötmiljön är pumphjulets avstånd stabilt och hela maskinen går smidigt.

När rörblocket är blockerad vid pneumatisk transport är det lätt att orsaka utrustningsolyckor. En importerad märkesfläkt i majsglutenmjöltransportprojektet i en spannmålsgrupp i Liaoning, på grund av otillräcklig överskottsutrustning, är styrkan hos hela maskinen begränsad, en rörstoppning uppstår under långdistanstransport, vilket får utrustningen att stanna omedelbart , och en stor mängd komprimerad gas i rörledningen Luftfjädereffekten, återhämtningen i luftpelaren påverkar sönderdelningen av hela enheten.

Under omvandlingen av projektet, enligt materialegenskaperna hos majsglutenpulver med hög viskositet och lätt sedimentering, valde vårt företag en bladtyp med stor luftflödespulsering och använde höghållfasta produkter med låg axeleffekt, stor överskottskraft, och ingen stegkonstruktion av huvudaxeln. Konfiguration, framgångsrikt uppnå 500 M horisontellt avstånd, 30 M huvud ultra-långdistans transport och säker och stabil drift hittills.

WGbziCiUSReqHa7dz2s0rg

Fläktplats upplösts av luftflöde

I avsvavlings- och asktransportindustrin finns det ett ögonblickligt högt tryck över 80 kPa. Med tanke på detta arbetsförhållande är den pneumatiska transportfläkten i AT-serien förinställd med en kylluftkanal i konstruktionsutformningen, som kan fungera stabilt under motsvarande arbetsförhållande utan ytterligare vattenkylrör, vilket förenklar produktkonfigurationen och sparar driftskostnader.

Utrustning

● Pumphjulsprofil: unik CONCH-profil med tre blad, liten luftflödespulsering, hög volymetrisk effektivitet, hög effektivitet, energibesparing, låg ljudnivå och mikrovibration;

● Sändningsläge: bälte, direktanslutning;

● Inlopp och utlopp: Unik diamantformad inloppsstruktur, jämnt luftintag;

● Växel: Precisionsutrustning med fem nivåer, hög överföringsnoggrannhet, låg ljudnivå;

● Oljetank: enkel / dubbel oljetankstruktur är valfri, flexibel konfiguration;

● Kylning: luftkyld och vattenkyld universal, kan kopplas enkelt;

● Karosslayout: traditionell layout, kompakt tät struktur


Huvudsakliga Specifikationer

◆ Flödeshastighet: 0.6 ~ 713.8 m³ / min;

◆ Höjningstryck: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Tillämplig hastighet: 500 ~ 2000 RPM;

◆ Omkopplingstemperatur för vattenkylning: 90 ℃ (motsvarande 58.8 kPa tryck);


Särskilda applikationer

Obs! Eventuella komplicerade arbetsförhållanden med hög höjd, lågfrekvent drift, gastransport med låg densitet (helium) etc., kontakta vårt teknikerlag i förväg.

bvwwFlleQWuinDrpdJ8jnQ

förfrågan