alla kategorier
EN
Robust men ändå lugn, Honor forever

Hem>Produkter>Roots Blower / Vakuumpump>Roots vakuumpump

8
8

Roots vakuumpump


  • Produktbeskrivning
  • Funktioner
  • Huvudsakliga Specifikationer
  • Särskilda applikationer
  • förfrågan
Produktbeskrivning

VP-serien Roots-vakuumpump är en torr-våt dubbelsidig trebladig Roots-vakuumpump som utvecklats av vårt företag för den stora pumphastigheten och det stora vakuumbehovet av massa och papper, vakuumförpackning och andra industrier.

Vakuumförpackning, massa- och papperstillverkning och andra industrier använder sällan stora volymvakuumenheter, eftersom vakuumkraven inte är höga, mer efterfrågan är på större och mer stabil pumphastighet och ofta måste ordna vakuumpumpar på produktionslinjens webbplats, så vanliga rotpumpar används vanligtvis direkt. Men vanliga rotpumpar, särskilt tvåbladiga rotpumpar, är bullriga och är inte lämpliga för platslayout. Dessutom bidrar det mindre inre avståndet för vanliga rotpumpar inte till industrier med mer skräp som pappersförpackningar.

VP-serien trebladiga vakuumpumpar, som utnyttjar CONCH-konturprofilens tystnadsfördelar och fördelarna med den trebladiga flertätningsytan, har egenskaper som högt vakuum, låg energiförbrukning, låg ljudnivå, smidig drift och torr dubbel användning.

På grund av CONCH-profilens överlägsna prestanda kan VP-serieblåsarna uppnå högre pumphastighet under samma spelrum, vilket också innebär att det inre spelrummet för VP-serien Roots pump kan vara betydligt större än produkterna på samma nivå, och det är mindre benägna att blockera. För att ytterligare förbättra prestanda för VP-serien Roots pump har vårt företag konfigurerat en ny generation av ljuddämparfilter för denna serie produkter, som effektivt kan filtrera hinder, ytterligare minska buller och förbättra kvaliteten på arbetsmiljön.


Funktioner

● Sändningsläge: bälte, direktanslutning;

● Inlopp och utlopp: unik diamantformad inloppsstruktur, luftflödet är stabilt;

● Växel: Precisionsutrustning med fem nivåer, hög överföringsnoggrannhet, låg ljudnivå;

● Oljetank: enkel / dubbel oljetankstruktur är valfri, flexibel konfiguration;

● Våta och torra former: torra och våta konfigurationer är valfria;

● Karosslayout: traditionell layout, kompakt tät typ;


Huvudsakliga Specifikationer

◆ Pumphastighet: 0.6 ~ 713.8 m³ / min;

◆ Vakuum: torr-49kPa, våt-68kPa;

◆ Tillämplig hastighet: 500 ~ 2000 RPM;


Särskilda applikationer

2__KJaqHRleB9cxaBtTsjg

förfrågan