alla kategorier
EN
Robust men ändå lugn, Honor forever

Hem>Produkter>Roots Blower / Vakuumpump>Tvåstegsserieblåsare

9
9

Tvåstegsserier Roots Blower


  • Produktbeskrivning
  • Utrustning
  • Huvudsakliga Specifikationer
  • Särskilda applikationer
  • förfrågan
Produktbeskrivning

RHR tvåstegsserier Roots blower är en ny generation produkter designade och utvecklade för applikationer med högt tryck och stora flöden. Jämfört med höghastighetscentrifugalfläktar och flerstegs centrifugalfläktar har den ingen kraft, inget stall, stark anpassningsförmåga till arbetsförhållanden och investeringar. Fördelarna är låg kostnad och låg energiförbrukning.

RHR tvåstegsfläkt antar strikta beräkningar för att säkerställa att fläkten är under det nominella arbetsförhållandet, och den främre och bakre tvåstegsstorleken är under förhållandet 1: 1 tryckförhållande, vilket minskar det absoluta värdet på differenstrycket vid varje steg, minskar internt läckage och minskar energiförbrukningen. Utformningen av högeffektiv motströmsvärmeväxlare ökar kraftigt luftintagseffektiviteten mellan steg. När fläkten arbetar över 120KPa kan den spara upp till 30% energi jämfört med den traditionella fläkten. och annan traditionell storflödesutrustning.

RHR-fläkten antar luftsteg i förstadiet, intercooler, luftsteg i eftersteget, kylning i tre steg och antar en integrerad design. Endast ett kylvattenrör behövs för att säkerställa att hela enheten är under effektivt vattenkylningsskydd. Designen har hög redundans, bra kylningseffekt och bekväm installation och användning.


Utrustning

● Konfigurationsform: dubbelstegs central värmeväxlarform;

● Kylning: Den centrala värmeväxlaren är motströmskylning och den använder synkron kylning i ett stycke med värddatorns båda sidor.

● Tryckförhållande: 1: 1 tryckförhållande;

● Värmeväxlare: Värmeväxlaren använder en mängd olika värmeväxlare som rör och plåt;

● Pumphjulsprofil: unik CONCH-profil med tre blad, liten luftflödespulsering, hög volymeffektivitet, hög effektivitet, energibesparing och låg ljudnivå

● Överföringsläge: tvåstegsrem, direktanslutning tvåstegs;

● Inlopp och utlopp: Unik diamantformad inloppsstruktur, jämnt luftintag;

● Växel: Precisionsutrustning med fem nivåer, hög överföringsnoggrannhet, låg ljudnivå;

● Oljetank: enkel / dubbel oljetankstruktur är valfri, flexibel konfiguration

Huvudsakliga Specifikationer

◆ Flödeshastighet: 0.6 ~ 120 m³ / min;

◆ Höjningstryck: 58.8 ~ 200kPa;

◆ Tillämplig hastighet: 500 ~ 1600 RPM;


Särskilda applikationer

Anmärkningar: Tvåstegsapplikation är komplicerad när det gäller typval. För att säkerställa högsta designeffektivitet, vänligen kontakta vårt företag för att utforma typvalet direkt åt dig.

OFqGVr8uTsqmLFpFW1Lg8A

förfrågan