alla kategorier
EN
Robust men ändå lugn, Honor forever

Hem>Produkter>Roots Blower / Vakuumpump>Undervattensrotsblåsare

ladda ner
ladda ner

Dränkbar rotfläkt


  • Produktbeskrivning
  • Utrustning
  • Huvudsakliga Specifikationer
  • Särskilda applikationer
  • förfrågan
Produktbeskrivning

UW-serien undervattensblåsare är en ny generation produkter med oberoende immateriella rättigheter och nationella patent. Det har många fördelar som utsökt utseende, kompakt struktur, inget ljud, låg kostnad, enkelt underhåll etc., och är konfigurerad med lokal eller fjärrkontroll

UW-serie undervattensfläktar är huvudsakligen utformade för traditionella fläktar som behöver bygga maskinrum, ordna långa rör, höga totalkostnader, måste vara borta från kontorsplatser och tätbefolkade områden, och konsumerar mycket kylvatten i högtemperaturprocesser .

UW-serie undervattensfläkt antar en integrerad struktur för halvvatteninlopp med en extern motor. Utseendet är vackert och generöst. Den kan placeras på plats nära processavsnittet. Det finns inget behov av att bygga ett fläktrum och ljudreduceringsanläggningar. Det kan förkorta luftledningen och spara hela projektkostnaden.

Den unika konstruktionsdesignen i UW-serie undervattensfläkt eliminerar effektivt luftflödesbuller och mekaniskt ljud under fläktens drift. Den kan fungera i nästan tyst läge och kan anordnas flexibelt i områden med höga ljudkrav, t.ex. inne i verkstaden, sjukhus och bostadsområden.

UW-serie undervattensfläktar är nedsänkta i vatten under drift, så att maskinen kan transportera extremt högt luftflöde och den intelligenta cirkulerande kylvattenanordningen kan effektivt ta bort värme för att säkerställa en stabil drift av hela maskinen vid en konstant temperatur.


Utrustning

● Överföringsmetod: bälte;

● Luftinlopp och utlopp: unik undervattensluftinloppsstruktur, stabilt luftintag;

● Kylning: Hela maskinen är nedsänkt i vatten med god kyleffekt.

● Kroppslayout: kompakt tät typ;


Huvudsakliga Specifikationer

◆ Flödeshastighet: 0.6 ~ 120 m³ / min;

◆ Höjningstryck: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Tillämplig hastighet: 500 ~ 2000 RPM;

◆ Maximal temperaturmotstånd: 500 ℃;

◆ Buller: Inget;


Särskilda applikationer

Anmärkningar: Vänligen kontakta vårt företag i förväg för komplicerade arbetsförhållanden som hög höjd, lågfrekvent drift, lågdensitet gastransport (helium)

★ Tillämpligt: ​​Produkten är särskilt lämplig för miljö med hög standard bullerkontroll eller för att transportera vattenlöslig specialgas och högtemperaturgas.

Q2r0y9NtSp2lQ9yPzcz2og

förfrågan